Du er ikke logget ind x - Glemt brugernavn/password Login

Værdigrundlag

logo fLidt om vores værdier!

Det har siden 1970 været vores mål at arbejde for at fremme aktiviteter for børnenes vel. Vi har  fokus på det nære og det sjove. Her skal det være naturligt at fordybe sig og lege længe med vennerne. Derfor er Stribonittens værdier:

Leg og fantasi

Glæde og sjov

Nærværd og tryghed

Omsorg

Det er vores Vision at Stribonitten bliver en lille privat institution i nærmiljøet i Strib og med plads til 44 børnehavebørn og 20 vuggestuebørn, bliver den et godt alternativ til de store kommunale børnehuse. Stribonitten bliver en lille tryg børnehave, med mange m2 pr. barn og masser af hjemlig hygge, hvor hver dag er en fest, fuld af sjov, leg og læring. Stribonitten er mobbefri, her trives og gror alle børn og voksne i et udviklende, kreativt og legende miljø, hvor vi er sammen i et anerkendende, kærligt og nærværende fællesskab, hvor alle har en ven og børnene lære sig selv og hinanden at kende.

Det er vores mission at give børnene en hverdag fyldt med glæde og sjov, hvor omsorg, nærvær og tryghed er fundamentalt og sammen med den anerkendende tilgang, der handler om, at alle børn skal føle sig afholdt og anerkendt for, at være lige præcis den de er, skaber optimale rammer for individuel og social læring og udvikling, både for børn og voksne.

Hvis du er interesseret kan du på følgende link læse vores værdibaserede arbejdsgrundlag.

Værdibaseret arbejdsgrundlag.