Du er ikke logget ind x - Glemt brugernavn/password Login

Velkomme til Børnehaven i Stribonitten.

I perioder vil vi, af forskellige årsager være flere ansatte, f.eks. virksomhedspraktikanter, studerende og ekstra vikarer.


Her kan I se de voksne der vil passe godt på jeres barn hver dag.

Tanja ukendt

Lene
Pæd. Tania 30 t.
Pæd. Bente 31 t.

Medhj. Lene 30 t.
Søren Jeanette Lise
Medhj. Søren 37 t.
PAU - Jeanette 30 t.
Pæd. Lise 30 t.
Grete
Karina
Medhj. Grete 30 t.
Leder Jens
Køkken - Karina

 

Børnehaven kontaktes på mobil: 28 56 67 97

 

Her kan du læse lidt om, hvad vi ligger vægt på i børnehaven.

Tryghed.


Da vi er en lille integreret institution i nærmiljøet i Strib med 56 børnehavebørn og 22 vuggestuebørn, vil I altid møde voksne I kender, det mener vi skaber den vigtige nærhed og tryghed, som er en forudsætning for al trivsel og udvikling.


Stimulere Leg og fantasi.


Da gode lege og gode venner er noget af det vigtigste for børnehavebarnet, gør vi meget for at understøtte og skabe gode lege og venskaber.

Derfor er vores børnehave bygget og indrettet til børn og børneleg. Vi har afskaffet mange borde og stole for at skabe plads til leg.Derfor arbejde vi med mobbefri projektet som kronprinsesse Mary er protektor for og det er vores ønske at være en mobbefri "drillefri" børnehave.Støtte dit barns personlig og social udvikling.


Vi mener at et solidt selvværd er det vigtigste vi kan give jeres barn med videre ud i verden, derfor er det vigtigt for os at arbejde ud fra den anerkendende tankegang, hvor vi er nærværende og opmærksomme på hvert barns egenart, potentialer og behov, der er altid en voksen i øjnhøjde klar til at lege, trøste eller hjælpe.

Sådan ser en helt almindelig hverdag så ud.

06.25-07.00     Spiser vi morgenmad i vores dejlige køkken alrum.
07.30-              Vi går ud

07.30 -09.00    Der er læringsmiljøer og leg i gang.
09.00-09.30     Vi spiser formiddagsfrugt
09.30-11.00     Leg og aktiviteter ude og inde. Temaer/projekter. Ture ud af huset..

11.00-12.00     Frokost som vores køkkendame Karina har lavet til os. Nogle børn kan hjælpe med at dække bord. Børnene "prøve" smager det nye mad og der er tid og ro til at få spist så man bliver mæt

12.00-              Som hovedregel er alle på legepladsen. Sovebørnene bliver lagt til at sove.
12.15-13.30     Holder de voksne pauser på skift.
14.00-14.30     Får vi eftermiddagsmad.
14.30-16.15     Leger vi ude eller inde.

16.15-16.45    Vi er i vuggestuen hvor der lukkes.


Vores hus.


vores hus er præget af hjemlig hygge, vores hus er bygget til børn og her er plads til at lege. Vi har et hyggeligt køkken alrum, hvor vuggestuen og børnehaven spiser en hyggelig fælles morgenmad. I løbet af formiddagen laver Birthe mad til vuggestuen og der er altid plads til at børnene kan være med i køkkenet. Køkken alrummet er også stillerummet, her kan man nyde at spille et spil med vennerne eller få læst en god historie i fred og ro.


Vi har et kreativt rum hvor der er mulighed for at boltre sig med alle mulige kreative udtryk.
Vi har et multirum i den nye tilbygning på over 100 m2, her kan alle boltre sig i leg. Her er plads til alle former aktiviteter og børnene elsker rummet. Her holder de mindste i børnehaven musikalsk legestue sammen med vuggestuen, her holder vi festlige fødselsdage og spiller teater m.m.

Vi har en stor legeplads, med gode kælkebakker og klatretræer og ikke ret langt til strand, mose og skov.


Engagement og samarbejde.


Vi håber at I som kommende forældre vil være med til at udvikle og skabe vores børnehus, så vi hele tiden yder vores bedste for børnene. Vi håber I vil deltage aktivt b.la. til forældre møder, legepladsdage og sommerfester. Vi håber at I måske har mod på at sidde i bestyrelsen og i vores aktivitets udvalg.


Sidst men ikke mindst så….


Er det vigtigt at vælge den rette i daginstitution til jer og jeres barn. Det kan der skrives mange ord om på en hjemmeside, men måske er det meget mere givtigt at se hinanden i øjnene. Derfor vil vi gerne opfordre jer til at besøge os - kom forbi og se vores hus, fornem og føl stemningen og få en lille snak med os. Vi vil rigtig gerne have besøg, men husk at ring og lav en aftale først.- tænk hvis I kom forbi til et tomt hus.


Vi ses i børnehuset Stribonittens børnehave.


Læs vores folder for flere praktiske oplysninger.
Læs vores læreplan og udviklingsplan for flere oplysninger om det pædagogiske arbejde.

  Børnehaven