Du er ikke logget ind x - Glemt brugernavn/password Login

Stribonitten

logo f


Børnehuset Stribonitten

Børnehuset Stribonitten.
Øster Allé 16, Strib
5500 Middelfart.
fastnet tlf.nr. 64 40 17 95

TLF. Vuggestuen:   28 59 57 27

TLF. Børnehaven:   28 56 67 97

Stribonitten@stribonitten.dk

Stribonitten er en privatinstitution i nærmiljøet af Strib i Middelfart kommune.

Vi mener barnet har værdi i sig selv. I en positiv evaluerende praksis finder vi frem til det bedste i det enkelte barn, vi følger barnets spor og ser forskellighed som en ressource.Frihedstanken har stor værdi for os.I tillid til hinanden er der frihed til at være en autentisk voksen, der tager initia-tiv, ser muligheder og lader sig begejstre i det pædagogiske arbejde og i udviklingen af et samlet børnehus.Vi prioriterer fællesskabet.

I Stribonitten indgår vi et forpligtende fællesskab med hinanden, hvor forældrene engage-rer sig i børnenes dagligdag. Alle voksne bakker op omkring legepladsdage, forældremøder, temaaftenener, bestyrel-ses-og udvalgsarbejde samt fællesarrangementer -fordi engagement styrker fællesskabsfølelsen og relationer på tværs af familier, som er til glæde for børnene.

Stribonitten er et børnehus, hvor hver dag skal være fuld af sjov, leg og læring. Vi vil have en hverdag fyldt med glæde og sjov, hvor omsorg, nærvær og tryghed er fundamental.

Alle børn skal føle sig afholdt og anerkendt for, at være lige præcis den de er og vi skaber optimale rammer for individuel og social læring og udvikling,for både børn og voksne.

Vi har kernefokusområde på natur og udeliv.

Åbningstider.

Mandag - Torsdag.............kl. 6.30-17.00
Fredag.............................kl. 6.30-16.00