Du er ikke logget ind x - Glemt brugernavn/password Login

Velkomme til Vuggestuen i Stribonitten.

I perioder vil vi af forskellige årsager være flere ansatte eller have flere timer, f.eks. pga. virksomhedspraktikanter, studerende, ekstra børn.

Her kan I se de voksne der vil passe godt på jeres barn hver dag.


Dorrit jane
Gitte

Dorrit 37t
Jane 34t
Gitte 37t
Rikke Suzette
Maj Brit

Afd.leder Rikke

Pæd. Suzette
Medhj.Maj-Britt
.

 

Vuggestuen kontaktes på mobilnr. 28595727

Her kan du læse lidt om hvad vi ligger vægt på i vuggestuen.

Tryghed.

Da vi er en lille integreret institution i nærmiljøet i Strib med 23 vuggestuebørn og gennemsnitlig 55 børnehave børn, vil I altid møde voksne I kender, det mener vi skaber den vigtige nærhed og tryghed, som er en forudsætning for al trivsel og udvikling.

For at skabe en så tryg start som muligt for vuggestubarnet, er det muligt for kommende vuggestue børn, at besøge vuggestuen i tidstummet 9.00-9.45 hver tirsdag.

Vi lægger meget vægt på at skabe en god og tryg hverdag for jer og jeres barn, hvor fællesskab, leg og sjove oplevelser sammen med de andre børn og voksne er en del af dagen. For vuggestue barnet fylder de basale behov meget i løbet af dagen, derfor er det vigtigt, at der er gode nærværende stunder omkring bleskift, påklædning, putning og måltider. Stunder hvor børnene medinddrages og lære at kunne selv

Social og personlig udvikling.

Vi mener at et solidt selvværd er det bedste vi kan give jeres barn med videre ud i verden, derfor arbejder vi ud fra den anerkendende tankegang, hvor vi er nærværende og opmærksomme på hvert barns egenart, potentialer og behov og der er derfor altid en hjertevarm og kærlig voksen i øjenhøjde klar til at trøste, hjælpe og lege.

Stimulere Leg og fantasi.

For små børn er det vigtigt at have rige muligheder for, at fordybe sig i nysgerrig udforskning af omverdenen og egne kompetencer. Vi sørger for at der er god tid til dette, samtidig tager vi også på ture i nærmiljøet, vi har syngelegestue med de mindste i børnehaven en gang om ugen - det er sjovt. Gode lege og gode venner er essentielt for et godt børneliv, gør vi meget for at understøtte spirende venskaber og gode lege.

  • Derfor er vores børnehus bygget og indrettet til børn og børneleg. Vi har afskaffet mange borde og stole for at skabe plads til leg.
  • Derfor arbejde vi med mobbefri projektet som kronprinsesse Mary er protektor for og det er vores ønske at være en mobbefri "drillefri" børnehave. Vi ligger de små spirende frø i vuggestuen.

Mad i vuggestuen.

Karina vores køkken dame laver dejlig alsidig sund mad til børnene, vi får mad tre gange om dagen og hver gang madvognene ruller ind i vuggestuen er der glæde hurra råb og smil.

En helt almindelig dag i vuggestuen.

06.45-07.00     Tilbyder vi morgenmad

08.45-09.15    Vi synger og vi spiser vi formiddagsfrugt.

09.00-10.30    Går vi i gang med de planlagte aktiviteter, kreativitet, ture ud af ud af huset m.m

10.30-11.15     Vasker vi fingre og spiser middagsmad.

11.15-11.45     Læser, synger eller leger vi lidt, mens børnene skiftes og puttes stille og roligt en efter en.

11.45-15.00     Sover/hviler børnene som regel. Vi tager naturligvis hensyn til de børn der har et anderledes sovemønster.

13.30-15.00     Får vi eftermiddagsmad og hygger os.

15.00-16.45     Leger vi enten inde eller ude

 

"huskelisten".

Når I starter i vuggestuen er det vigtigt at I husker at medbringe:

  • Egen barnevogn med sengetøj, samt eventuelt ekstra tæppe til kolde dage.
  • Godkendt sele, fluenet, regnslag.
  • Skiftetøj, ekstra strømper, undertøj, bukser, bluse, hjemmesko m.m.
  • overtøj;flyverdragt, regntøj, termotøj, hue, vater, m.m.
  • Bleer, eventuelt sut og sovedyr.
  • husk at tjekke garderoben for vådt tøj og at tømme den hver fredag.

Engagement og samarbejde.
Vi håber at I som kommende forældre vil være med til at udvikle og skabe vores børnehus, så vi hele tiden yder vores bedste for børnene. Vi håber I vil deltage aktivt b.la. til forældre møder, legepladsdage og sommerfester. Vi håber at I måske har mod på at sidde i bestyrelsen og i vores aktivitets udvalg.

Det vigtigt at vælge den rette daginstitution til sit barn. Det kan der skrives mange ord om på en hjemmeside, men måske er det meget mere givtigt at se hinanden i øjnene. Derfor vil vi gerne opfordre jer til at besøge os - kom forbi og se vores hus, fornem og føl stemningen og få en lille snak med os. Vi vil rigtig gerne have besøg, men husk at ring og lav en aftale først.- tænk hvis I kom forbi til et tomt hus.

Vi ses i børnehuset Stribonittens vuggestue.

  Vuggestuen